Skip to content

Dwarreldwarrel en laat los

Hoi! Ik ben een creatieve en gepassioneerde maker die enorm van stof en kleur houdt. Van stofstaal tot kussen, ik geniet ervan om te spelen met verschillende materialen en kleuren om unieke en prachtige creaties te maken. Vaak zijn dat kussens, maar ook tassen en etuis van mooie stof maken mij gelukkig.

Mijn werk is niet alleen uniek maar ook duurzaam. Ik geloof in het belang van upcycling en hergebruik, en daarom gebruik ik rest-materialen en stof die uit de collectie gaat. Er is zoveel moois. Wat zou het zonde zijn wanneer dat in de container belandt. Met mijn creaties wil ik laten zien dat je met een beetje creativiteit en aandacht voor het milieu prachtige dingen kunt maken.

Ik sta ook open voor opdrachten! Als je een speciaal verzoek hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. En het beste van alles is dat ik 10% van mijn vergoeding doneer aan de KWF, in de strijd tegen kanker. Dus door met mij samen te werken, draag je ook bij aan een goed doel.

Volg mijn avonturen en creaties op Instagram en gebruik de hashtags #Dwarreldwarrel en #recycle om mijn werk te ontdekken en te delen. Samen kunnen we onze eigen leefomgeving een beetje mooier maken. Bedankt voor je steun! #kwf

Nieuwsgierig naar meerdere producten kijk dan op de Instagram van Dwarreldwarrel

Back To Top